Elektriker med døgnservice – akut service

De værste uheld er typisk ude, når man mindst venter dem, og der kan derfor pludseligt opstå behov for akut hjælp fra en professionel elektriker. Heldigvis står vi hos RD El-teknik Aps klar til at rykke ud med døgnservice til hele Sjælland, heriblandt Holbæk, Roskilde og omegn, så vores dygtige elektrikere hurtigt kan få situationen under kontrol og hjælpe dig godt videre.

Ring til vores elektriker døgnservice og få hjælp

Du kan ringe på telefon René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 uanset tid, da vi tilbyder døgnservice. Vi rykker nemlig også ud udenfor almindelig åbningstid. Dette for at sikre, at du får den hjælp og gode service, du har behov for, med det samme uheldet sker.

Prisen på døgnservice af en el-installatør fra RD El-teknik Aps mellem 16.00 og 07.00 er kr. 1100,- i timen, hvortil der kommer udgifter til materialer til brug for afhjælpning af skaden. Beregningen af pris påbegyndes ved vagtudkaldets start og slutter efter afhjælpning af arbejdet samt hjemkørsel.

Vagtordning med elektriker til virksomheder

Ordningen kan benyttes af både virksomheder og private. Har din virksomhed brug for en fast vagtordning, kan vi ligeledes klare dette. Kontakt os for mere information og en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.