Elektriker Døgnvagt Roskilde

De værste uheld er typisk ude, når man mindst venter dem og man kan derfore pludseligt få behov for akut hjælp fra en elektriker døgnvagt i Roskilde. Heldigvis står vi hos RD El-teknik ApS klar til at rykke ud med døgnservice til hele Sjælland! Heriblandt Holbæk, Roskilde og omegn, så vores dygtige elektrikere hurtigt kan få situationen under kontrol og hjælpe dig godt videre.

Ring & få en akut elektriker ud til dig!

Du kan ringe på telefon René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 uanset tid, da vi tilbyder døgnservice. Vi rykker nemlig også ud udenfor almindelig åbningstid. Dette for at sikre, at du får den hjælp og gode service, du har behov for, med det samme uheldet sker.

Tider & priser på en elektriker døgnvagt i Roskilde

Prisen på døgnservice af en el-installatør fra RD El-teknik ApS mellem 16.00 og 07.00 er kr. 1100,- i timen, hvortil der kommer udgifter til materialer til brug for afhjælpning af skaden. Beregningen af pris påbegyndes ved vagtudkaldets start og slutter efter afhjælpning af arbejdet samt hjemkørsel.

Akut elektriker døgnvagt i Roskilde til virksomheder

Ordningen kan benyttes af både virksomheder og private. Har din virksomhed brug for en fast vagtordning, kan vi ligeledes klare dette. Kontakt os for mere information og en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

RD El Teknik ApS tilbyder elektriker døgnvagt i Roskilde