Din El Installatør & Elektriker i Glostrup

RD El-Teknik er din el installatør og elektriker i Glostrup. Vi er eksperter i alt fra el-installationer til energioptimering. For os er det vigtigt at være i dialog med vores kunder. På den måde kan vi skræddersy vores ydelser efter kundens behov.

Som din lokale el installatør og elektriker i Glostrup har vi fokus på at levere det bedst mulige resultat hver gang.

Modtag rådgivning fra din lokale elektriker & el installatør i Glostrup

Som autoriseret elektriker og el installatør i Glostrup, rådgiver omkring energioptimering, så du fremadrettet kan spare penge på elregningen. Vælger du RD El-Teknik til at varetage din næste elektriker opgave, er du sikker på at du altid er i gode hænder. Vi giver altid en fast pris, hvilket vil sige at du i sidste ende ikke ender med en ekstra regning. Med os som din elektriker og el installatør i Glostrup får du ingen uforudsigelige udgifter.

Vi sidder altid klar på både telefon og e-mail til at rådgive, svare på dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan derfor også altid ringe til os, hvis uheldet er ude, og du mangler akut hjælp fra en elektriker i Glostrup og omegn. Kontakt os på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller på mail kontakt@rdelteknik.dk.

 

Elektriker i Glostrup | Elektriker Glostrup

Lad os være din elektriker & el installatør i Glostrup

Misfarvede eller varme stikkontakter, stik eller ledninger, er blot nogle af de tegn på overbelastning af det elektriske system i dit hjem, som en elinstallatør typisk vil detektere ved en gennemgang af din el installation. Som din erfarne el installatør i Glostrup, sidder vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange års erfaring, så vi ved hvad vi laver. Vores mange års erfaring er din garanti for sikkert og professionelt arbejde!

Den grundlæggende regel er, at det kræver autorisation at arbejde med de faste el installationer, herunder afbrydere, udtag, eltavler og nye stikkontakter. Vi anbefaler altid at du kontakter en autoriseret elektriker, da det kan have fatale omkostninger, selv at prøver kræfter med din el installation. Dette gælder for både for dit helbred og dit el-system.

Overlad arbejdet til de professionelle – kontakt RD El-Teknik ApS!

Kontakt din el installatør i Glostrup, allerede i dag!

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende til fra din el installatør i Glostrup – ring på telefon: +45 60 89 06 84  eller +45 31 20 83 70.