Din El Installatør & Elektriker i Glostrup

Hos RD El-Teknik er vi eksperter i alt fra el-installationer til energioptimering. Og som din lokale el installatør og elektriker i Glostrup har vi fokus på at levere det bedst mulige resultat hver gang, hvor vi ligeledes lægger vægt på personlig rådgivning. For os er det vigtigt at være i dialog med vores kunder. På den måde kan vi skræddersy vores ydelser efter kundens behov.

Modtag rådgivning fra din lokale elektriker i Glostrup

Vi rådgiver ligeledes omkring energioptimering, så du fremadrettet kan spare penge på elregningen. Vælger du RD El-Teknik til at varetage din næste elektriker opgave i Glostrup; så er du sikker på at du altid er i gode hænder. Vi giver altid en fast pris, hvilket vil sige at du i sidste ende ikke ender med en ekstra regning. Med os som din elektriker i Glostrup får du ingen uforudsigelige udgifter.

Få et uforpligtende tilbud fra en el installatør i Glostrup

Vi sidder altid klar på både telefon og e-mail til at rådgive, svare på dine spørgsmål og give dig et uforpligtende tilbud med på vejen. Du kan derfor også altid ringe til os, hvis uheldet er ude, og du mangler akut hjælp fra en elektriker i Glostrup og omegn. Kontakt os på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller på mail kontakt@rdelteknik.dk.

 

Elektriker i Glostrup | Elektriker Glostrup

Lad os være din elektriker i Glostrup

Misfarvede eller varme stikkontakter, stik og ledninger er blot nogle af de tegn på overbelastning af det elektriske system i dit hjem, som en elinstallatør typisk vil detektere ved en gennemgang af din el installation. Som din erfarne el installatør i Glostrup og omegn, sidder vi klar til at hjælpe dig! Vi har mange års erfaring, så vi ved hvad vi laver.

Vi har mange års erfaring, med alle el-opgaver!

Den grundlæggende regel er, at det kræver autorisation at arbejde med de faste el installationer, herunder afbrydere, udtag, eltavler og nye stikkontakter. Hvis du prøver kræfter med din el installation kan det have fatale omkostninger, både for dit helbred og dit el-system. Derfor anbefaler vi at du benytter dig af professionel hjælp.

Kontakt din el installatør i Glostrup, allerede i dag!

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende til fra din el installatør i Glostrup – ring på telefon: +45 60 89 06 84  eller +45 31 20 83 70.