Elektriker i Rødovre og omegn

RD El-teknik har professionelle og autoriseret medarbejdere som står klar til at hjælpe dig i Rødovre og omegn til din næste el installation, uanset størrelse og omfang for opgaverne. Service er en af vores største hovedpunkter hvilket er derfor at dialogen med vores kunder altid kommer i første række, så vi har mulighed for at hjælpe jer med en skræddersyet løsning der passer jeresEl installations behov.

RD El-teknik udføre ikke kun elektriker opgaver, men har også fokus på at rådgive vores kunder i forhold til optimering af deres energi, sådan så elregningen i fremtiden kan blive mere overskuelig. Hvis du netop står og mangler en elektriker i Rødovre eller omegnen, så skal du vælge RD El-teknik – hos os vil du altid være i sikre hænder, lige meget hvilken opgave der bliver udført. Hos os vil der ikke være skjulte meromkostninger – så hvis du bruger os til din el installation er vores service altid til en fast pris.

Kontakt elektrikerne på telefonen! Så sidder vi klar til at modtage din elektriker eller energi opgave i dag!
René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller på mail kontakt@rdelteknik.dk.

 

 

RD El-tekniker - rødovre og omegn

El installatør i Rødovre og omegn

Kender du til stikkontakter stik eller ledninger, der bliver varme, misfarvede og tegn på overbelastning og slid? Så er det tegn på at dit hjem trænger til en kærlig hånd fra en af vores el installatører. Hos RD El-teknik har vi autoriseret og professionelle el installatører, som står klar til at hjælpe dig med at optimere dit elektriske system i dit hjem nær Rødovre eller omegn.

Vi har mange år bag os som elektrikere og el installatører, hvilket giver os et godt redskab, hvilket resulterer i et godt og professionelt stykke arbejde ved hver opgave. Vi anbefaler ikke at man selv afprøver sig med de diverse el opgaver derhjemme da det kan resultere i fatale ulykker – vi står klar med autoriseret medarbejdere der ved lige præcist hvordan man skal håndtere enhver el opgave.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud fra din installatør i Rødovre eller omegn. Ring på telefon:  +45 60 89 06 84  eller +45 31 20 83 70.