Elektriker Rødovre

RD El-teknik har professionelle og autoriseret medarbejdere som står klar til at hjælpe dig. Lige meget hvor du er placeret henne på Sjælland. Men hvis du mangler en elektriker i Rødovre og omegn til din næste el installation, så kommer vi med det samme!

En elektriker der har fokus på energioptimering

Uanset størrelse og omfang for opgaverne. Service er en af vores største hovedpunkter hvilket er derfor at dialogen med vores kunder altid kommer i første række. På den måde har vi mulighed for at hjælpe jer med en skræddersyet løsning der passer jer!

Kontakt en aut. el installatør i Rødovre & omegn nu!

RD El-teknik udføre ikke kun el-opgaver; men har også fokus på at rådgivning og vejledning, når det kommer til energioptimering. På den måde kan vores kunders elregningen i fremtiden kan blive mere overskuelig. Så hvis du netop står og mangler en elektriker i Rødovre eller omegnen, så skal du vælge RD El-teknik!

Som din lokale elektriker er du i trygge hænder hos os!

Hos os vil du altid være i sikre hænder, lige meget hvilken opgave der bliver udført. Hos os vil der ikke være skjulte meromkostninger – så hvis du bruger os til din el installation er vores service altid til en fast pris.

Ring til din lokale elektriker i Rødovre i dag ✆

Kontakt elektrikerne på telefonen! Så sidder vi klar til at modtage din elektriker eller energi opgave i dag!
René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller på mail kontakt@rdelteknik.dk.

 

RD El-tekniker - Elektriker i Rødovre | Elektriker Rødovre

Trænger dine ledninger og stikkontakter til en opgradering?

Kender du til stikkontakter stik eller ledninger, der bliver varme, misfarvede og tegn på overbelastning og slid? Så er det tegn på at dit hjem trænger til en kærlig hånd fra en af vores el installatører. Hos RD El-teknik har vi autoriseret og professionelle el installatører, som står klar til at hjælpe dig med at optimere dit elektriske system i dit hjem nær Rødovre eller omegn.

En elektriker i Rødovre med hånd på alle el-opgaver!

Vi har mange år bag os som el installatører og elektrikere i Rødovre og omegn, hvilket giver os et godt redskab, hvilket resulterer i et godt og professionelt stykke arbejde ved hver opgave. Vi anbefaler ikke at man selv afprøver sig med de diverse el opgaver derhjemme da det kan resultere i fatale ulykker – vi står klar med autoriseret medarbejdere der ved lige præcist hvordan man skal håndtere enhver el opgave.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud fra din el installatør i Rødovre eller omegn. Ring på telefon:  +45 60 89 06 84  eller +45 31 20 83 70.