El Installation i Roskilde

RD El-teknik er din autoriserede elektriker, der blandt andet udfører el installation i Roskilde og omegn. Vores professionelle el installatører, står klar til at hjælpe dig, uanset opgavens størrelse. Vi lægger altid vægt på at yde den bedst mulige service. Derfor er det vigtigt at vi altid er dialog med vores kunder. Da vi på den måde kan skræddersy vores el løsninger efter kundens behov. Udover at udføre elektriker opgaver, så rådgiver vi også vores kunder om energioptimering. På den måde kan du nemlig spare penge på din elregning.

RD EL-Teknik ApS har speciale i el installation i Roskilde

Når du skal have udført el installation i Roskilde og omegn, så skal du vælge RD El-teknik! Hos os er du altid i sikre hænder. Med os som din elektriker er du sikker på at der ikke opstår skjulte meromkostninger – vi leverer altid vores service til en fast pris. Vi sidder altid klar til at modtage din elektrikeropgave allerede i dag. Du kan kontakte os på telefon René: +45 60 89 06 84 eller Dennis: +45 31 20 83 70 eller på mail kontakt@rdelteknik.dk.

 

RD El-Teknik ApS udfører el installation i Roskilde

Vi udfører kvalitativ el installation i Roskilde & omegn!

Har du misfarvede eller varme stikkontakter, stik og ledninger er blot nogle af de tegn på overbelastning af det elektriske system i dit hjem, som en elinstallatør typisk vil detektere ved en gennemgang af din el installation? Vi har autoriserede el installatører, som sidder klar til at hjælpe dig med din el installation i Roskilde og omegn. Efter mange år i branchen, har vi opbygget stor erfaring med alle problemer og har en bred tilgang til faget, hvilket resulterer i professionelt arbejde hver gang.

Kontakt din lokale elektriker i dag!

Den grundlæggende regel er, at det kræver autorisation at arbejde med de faste el installationer, herunder afbrydere, udtag, eltavler og nye stikkontakter. Hvis du selv prøver kræfter med din el installation kan det have fatale omkostninger, både for dit helbred og dit el-system. Derfor anbefaler vi at du benytter dig af professionel hjælp til dine el installationer. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud fra din el installatør i Roskilde – ring på telefon: +45 60 89 06 84  eller +45 31 20 83 70.