El installation af professionelle fagmænd

Misfarvede eller varme stikkontakter, stik og ledninger er blot nogle af de tegn på overbelastning af det elektriske system i dit hjem, som en elinstallatør typisk vil detektere ved en gennemgang af din el installation.

Ofte skyldes en sådan overbelastning, at din el installation er nedslidt, fejlkonstrueret eller underdimensioneret i forhold til nutidens krav til hvidevarer, fjernsyn og andre elektriske apparater i dit hjem.


På listen af typiske tegn på, at din el installation trænger til en udskiftning, kan blandt andet nævnes:

  • Misfarvede og/eller varme stikkontakter, stik eller ledninger
  • ​Varme sikringer og sikringer, der brænder over kort tid efter, at de er udskiftet
  • Elektriske stød ved berøring af elapparater, kontakter, stik, ledninger med videre
  • ​Jævnlige udfald af HFI/HPFI-afbryder (fejlstrømsafbryder, der virker som hovedafbryder og hermed hindrer brand og stød, og som er et krav i enhver elinstallation i din bolig)

Lad kun en autoriseret elektriker fikse din el installation

Den grundlæggende regel er, at det kræver autorisation at arbejde med de faste el installationer, herunder afbrydere, udtag, eltavler og nye stikkontakter. Det kræver præcision og faglighed at udføre el installationer korrekt, og ofte er det desværre installationsmæssige fejl, der resulterer i store skader.

Lad derfor en professionel elektriker om at ordne din el installation. Ring til os hos RD El-teknik Aps på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller send os en mail på kontakt@rdelteknik.dk. Så rådgiver vi dig til den bedste løsning til din el installation og giver dig et uforpligtende tilbud med på vejen. ​