Din El Installatør på Sjælland

Kontakt din el installatør på Sjælland hvis du oplever misfarvede eller varme stikkontakter. Stik og ledninger er blot nogle af de tegn på overbelastning af det elektriske system i dit hjem. Det er netop her at din el installatør på Sjælland kommer ind i billedet. Lad os klare gennemgangen af din bolig, så alt står i den skønneste orden.

El installatør på Sjælland til optimering af dit hjem

Som din foretrukne el installatør på Sjælland, har vi hjulpet mange husstande gennem tiden. Hvis du oplever overbelastninger af dine el installationer i dit hjem kan dette skyldes flere ting. Dette kan blandt andet være: at din el installation er nedslidt, fejlkonstrueret eller underdimensioneret i forhold til nutidens krav til hvidevarer, fjernsyn og andre elektriske apparater i dit hjem.

Alt dette kan din el installatør på Sjælland på hjælpe med. Kontakt RD El Teknik ApS i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring til os hos RD El-teknik ApS på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller send os en mail på kontakt@rdelteknik.dk.

El installatør på Sjælland | el installatør sjælland

RD EL-Teknik ApS er din el installatør på Sjælland

Den grundlæggende regel er, at det kræver autorisation at arbejde med de faste el installationer, herunder afbrydere, udtag, el tavler og nye stikkontakter. Det kræver præcision og faglighed at udføre el installationer korrekt, og ofte er det desværre installationsmæssige fejl, der resulterer i store skader. Når du benytter RD El-Teknik som din el installatør på Sjælland, får du autoriseret og professionel hjælp og rådgivning.

På listen finder du typiske tegn på, at din el installation trænger til en udskiftning:

  • Misfarvede og/eller varme stikkontakter, stik eller ledninger
  • ​Varme sikringer og sikringer, der brænder over kort tid efter, at de er udskiftet
  • Elektriske stød ved berøring af el-apparater, kontakter, stik, ledninger med videre
  • ​Jævnlige udfald af HFI/HPFI-afbryder (fejlstrømsafbryder; der virker som hoved afbryder og hermed hindrer brand og stød, og som er et krav i enhver elinstallation i din bolig)

Kontakt RD El-Teknik & modtag et uforpligtende tilbud

Lad derfor en professionel elektriker om at ordne din el installation. Ring til os hos RD El-teknik ApS på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 eller send os en mail på kontakt@rdelteknik.dk.

Foruden at vi rådgiver dig til den bedste løsning til din el installation, hjælper vi dig også med omfattende energioptimeringer og el-eftersyn – Kontakt ved spørgsmål og få et uforpligtende tilbud med på vejen. ​