Energioptimering Brøndby

Du kan selv gøre rigtig meget for at skåne miljøet, både i globalt perspektiv og på det hjemlige plan. Du kan blandt andet få lavet en professionel gennemgang af dine el-installationer med henblik på energioptimering i Brøndby og omegnen. Langt de fleste familier kan spare rigtig meget på energien med blot få, nemme tiltag i hverdagen.

Ring til os på tlf.: René: +45 60 89 06 84 eller Dennis : +45 31 20 83 70 og hør om dine muligheder for at få foretaget energioptimering i dit hjem.​

Masser af fordele ved en energioptimering i Brøndby

For at få det optimale ud af dit elforbrug kan vi installere såkaldte intelligente el-installationer i dit hjem. Installationerne indkodes efter den information, som du og elektrikeren har besluttet i forbindelse med din energioptimering. Derefter fungerer systemet fra forskellige følere og sensorer, som er installeret rundt omkring i dit hjem. Systemet sættes op til de installationer, som du har brug for. Måske skal strygejernet slukke automatisk, når du forlader rummet?

Her er effekten åbenlys, idet du naturligvis sparer unødig strøm, men du sikrer også, at der ikke sker en ulykke, hvis du glemmer at slukke strygejernet selv. Samme funktion kan integreres for alle andre strømslugende elementer i boligen. For såvel private boligejere som virksomheder er energioptimering i Brøndby og i resten af Danmark en god investering.

Med professionel rådgivning fra en el-installatør hos RD El-teknik ApS, får du et miljørigtigt, energibesparende indeklima, som holder i rigtig mange år. Vi udarbejder en rapport til dig, der specifikt fortæller, hvor du kan spare tusindvis af kroner på din elregning hvert år – desuden hjælper vi dig også gerne med et el-eftersyn.

Energioptimering i Brøndby